Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2020 18:34 - Какво ни казаха с поредното превантивно апокалиптично послание в почти прав текст – земетресението в Стряма, обградилите ни отвсякъде Извънземни?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2934 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 06.05.2020 04:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължават серията екстремални апокалиптични реалити съобщения от ниска превантивна степен от Извънземните, с които те ни прокламират и демонстрират кои са и как можем да ги прочетем и омилостивим и се спасим от опасните им съобщения и пощенски пратки.  
За да разберем посланията на Извънземните и да познаем кои са Извънземните за да разберем, че дори сме и роднини с тях, и да вземем с основание да се възгордеем, затова ние отново ви разсекретяваме с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

поредното ярко образно и с впечатляващи изразни реалити средства послание на Извънземните, които те съставиха с помощта на любимите им апокалиптични постановки – земетресенията. 

image


Към Извънземните е и отчаяният зов за помощ на една Тяхна генетична потомка и агент сред хората и посредник с Тях.

https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg&feature=emb_logo
Indila - S.O.S

Това е моят сигнал за помощ – 
улучена съм 
и съм на Земята.
Чуваш ли сигналът ми за помощ,
има ли някой там?
Чувствам, че губя себе си...

Тази песен е фонов съпровод на постинга ни и е отчаян зов към Извънземните от Тяхна потомка:

S.O.S=ЕСОЕС=ЕСОС=Исус

ОТЧАЯН ЗОВ към=към Богиня Диана и Изуш 

Исус и Богиня Диана са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Знаете вече много добре кои са Извънземните, затова само няколко думи още кои са тия Извънземни, които ги пишем и с главна буква и са така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !    

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  – 
 
Извънземните са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно светейшо войнство и население, и Които Богове ни разкриха в култовия ни постинг № 1000 

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните 
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982 ,

че Те са и Боговете Демиурзи, и Дяволът / Сатаната и страшните Извънземни! 

Българските Богове Демиурзи са Създателите на всички светове, персонажи, събития и процеси в световете и управляват всичко и всички, което означава че Те имат тотален контрол и власт и управление над всички събития и процеси в световете и на всички персонажи в тях.

image

Пак ви припомняме истинският космогонен модел на Земята с нейната плоска форма и крехкото ѝ и балансирано положение и състояние в енергийното и материално космическо яйце на планетата ни. 

200 удивителни прости и категорични доказателства, че Земята е плоска, въпреки фалшификациите на съвременната астрономия! Нахалният Ямболски Едисон.
http://bezistena.blog.bg/history/2016/07/06/200-udivitelni-prosti-i-kategorichni-dokazatelstva-che-zemia.1462835

image
 
image 

image

image

Всичко във вътрешноста на това космическо яйце, което е Райски кувьоз и инкубатор с оптимални комфортни условия за живот на човека от температура, влажност, налягане и чистота на въздуха, светлина, радиация, изкуствено създадена гравитация, абсолютна неподвижност и покой и сеизмичност..., и всички други комплексни биологични параметри – всичко във вътрешноста на този Райски  кувьоз и космическо яйце от най – малката молекулка, прашинка, песъчинка, клетка, планини, реки и океани, континенти..., природа, енергии, същества, човеци, процеси и събития..., цялата Земя с принадлежащатата ѝ космическа инфраструктура от изкуствено построения от Боговете Демиурзи водородо – кислороден топлинен и светлинен генератор Слънцето (с диаметър само около 50 км на 6000 километра от плоската Земя), Луната и всички звезди – изкуствени орбитални станции всички на около 5 – 6 хиляди километра от Земята във вътрешноста на Земното яйце –– 

–– всичко, абсолютно всичко !!!, всичко това е създадено по идея, проект и воля на Българските Богове Демиурзи и всичко се води на най – строг експериментален технически и технологичен лабораторен отчет, видео контрол и поддръжка и безусловно подчинение и управление нонстоп от Тях с огромната им армия от светейши и други специалисти и работници! 

НОНСТОП=Н Н (кодировъчни назали) + СТОП=СТОП=Иса и Богиня Диана  

КУВЬОЗ И ИНКУБАТОР=Рая на Бок Иза и Бокиня Диана 

Същото е и с другите космически планетарни яйца, всички Тяхно дело.
Всички експерименти на Земята, която е експериментална Божия лаборатория и развойна база, всички т.нар. "природни естествени процеси" от най – малките местни до глобалните планетарни и космически процеси, всякакви енергийни потоци и обмени и процеси, съществена част от които е вулканичната и сеизмичната дейност на земетресенията, се правят от Тях и нищо не може да се случи без Тяхното авторство, без знанието и участието им в тия експерименти. 

ЗНАНИЕ=Иза

БЕЗ ЗНАНИЕТО на=на Богиня Диана и Изуз 

БЕЗ ЗНАНИЕТО на=на Безистена – 

всички процеси на Земята се контролират, архивират и управляват от  първосътворенческият планетарен светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена, Команден център на Време – пространствения континиум и Главен КПП и портал между Божиите измерения и светове, Централен компютър и информационен архив Акаши в първопрестолния Божи град Ямбол, където ще се състои и дългоочакваното отваряне на енергийните прегради на Време – пространствения континиум и Явяването на Боговете ни!
 
image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

 
УЧАСТИЕ на=на Исуш и Диана 

ЕКСПЕРИМЕНТ на=на Иса и Бокиня Матара  – 

ЕКСПЕРИМЕНТ на=на Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара 

Експериментът на Земята е дело на Българските Богове и Техните феноменни подизпълнители на проекта – генетичните им деца жреците Българи, които са нашите феноменни предци 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разсекретяваме ви за пореден път единствената предпазна и спасителна формула, мантра и молитва към Боговете ни при земетресение: 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=от Исуз и Матара  

В България бе регистрирано земетресение на 1 май към 14.01 ч.
Според данни на Европейския сеизмологичен център магнитудът му е бил 4,5 по Рихтер. Епицентърът е на 13 км североизточно от Пловдив или на 135 км източно от София.

В Пловдив земетресението бе усетено силно и на ниските жилищни етажи. Придружено със земен тътен и подземно бучене.
Епицентърът на земетресението е бил в село Стряма, няма данни за пострадали хора или нанесени материални щети, съобщи БНТ, въпреки че там земният трус е усетен много силно.
Хората го сравняват с мощна гръмотевица и мълния, а някои дори с трясък от метеорит.
 

Ето защо е избрано това място за епицентър на земетресението –
 село Стряма:

СТРЯМА=СЯ МАТР=Иса и Матара 

Ами за да ни съобщят пак Кои са съставили и организирали изпращането на поредната апокалиптична пощенска картичка!

Разкриваме и Сътворенческата тайна на Епицентъра на всички епицентри и събития и процеси на Земята и Вселената: 

ЕПИЦЕНТЪР=ЕПИТСЕНТЪР=Раят на Богиня Диана и Иса
 

Пловдив, както и цяла Тракия, са в епицентъра на Земния епицентър, който е Земният Рай и Обетованата Земя, чийто Сътворенчески епицентър е в Божия първосвещен първопрестолен град и постоянно местообитание във Време – пространствения континум – Олимп.

ЗЕМНИЯ ЕПИТСЕНТЪР на=на Богиня Матара Диана и Исуз 

ЗЕМНИЯТ РАЙ на=на Матара и Иза 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза 

И за да не хукнете да търсите Земния Рай и Земния епицентър и Боговете ни в официалния Олимп, защото координатите му са объркани и скрити временно умишлено от нашите Предци строители на всички цивилизации и култиватори и цивилизатори на всички народи, ето кой е истинският Олимп:

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Ямпол=Ямбол

Разбираме и защо са внушени на преживялите земетресението хора тези сравнителни характеристики на събитието като "
мощна гръмотевица и мълния", "трясък от метеорит" и "земен тътен" и "подземно бучене" :

МОЩНА ГРЪМОТЕВИЦА И МЪЛНИЯ от=
от Диана Ма Ма Ма и Исуш Българина=
от Диана Майка Мария Магдалена и Исуш Българина  

ТРЯСЪК от МЕТЕОРИТ=от Иса от Тракия и Матара Диана 

ЗЕМЕН ТЪТЕН от=от Иза и Мат Диана 

ПОДЗЕМНО БУЧЕНЕ от=
ПОДЗЕМНО БУТШЕНЕ от=от Богиня Мат Диана и Бог Езуш 

Тези сравнителни характеристики на събитието са внушени на преживялите земетресението хора за да ни изпратят Боговете ни тези поредни документи за нашето просвещение за да Ги познаеме докато е време, защото иначе ще последват компресирани послания в още по – екстремален  режим!

Самият Автор и Продуцент на Апокалипсиса, който е текущ и финален екстремален сюжет от трансепохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", ни Се разкрива кой е Той:

АПОКАЛИПСИС=ПО ИСИС ПАЛК=Бог Исус Балка (Българин)

Ето и кого назначават 
Абсолютните Върховни Монарси Бог Господ Исус и Богиня Диана, Мария Магдалена 

image

МОНАРСИ=Мария и Иса

image


АБСОЛЮТНИ ВЪРХОВНИ МОНАРСИ=Богиня Матара и Бог Исус Бълхарина

за Министър председател на Изпълнителната власт на Тяхната Абсолютна Вселенска Монархия, който е и подизпълнител на всички Божии проекти и мероприятия, както и на Апокалипсиса:

АПОКАЛИПСИС=К ПАВИЛ С ИСО=Кан (Жрец) Павел Сина на Иса 

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант на Божия жречески род Дуло сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове,  който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

image

–––––––––––––––––––––––––

В няколко наши статии сме ви запознали и посветили в изкуствения произход и характер на земетресенията, в които Боговете Демиурзи ни разкриват техния произход и технология и ни дават формулите за предотвратяването им или за спасението ни при изпадане в критични ситуации. 

Ще ви припомним някои от тематичните ни статии:

Тайната и формулата на земетресенията!Как да избегнете или да се спасите при земетресение с антисеизмичните формули на съпрузите Исус и Мария Магдалена! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/04/29/tainata-i-formulata-na-zemetreseniiata-kak-da-izbegnete-ili-.1357676

Земетресението в Япония разкрива изкуствения произход и тайния механизъм на възникване на земетресенията и начина за предотвратяване и предпазване от тях! 
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/18/zemetresenieto-v-iaponiia-razkriva-izkustveniia-proizhod-i-t.1445418

Поредната серия земетресения,с които Извънземните ни се обозначават!Помни спасителните формули–молитва при земетресение–най–сигурната индивидуална защита !Virgi
http://bezistena.blog.bg/history/2016/11/01/porednata-seriia-zemetreseniia-s-koito-izvynzemnite-ni-se-ob.1486480  

Sandstorm – страшният и смъртоносен ад и ужас на пустинята,заради който подготвяме пускането на Българските мегалитни светилища в целия свят!  
http://bezistena.blog.bg/history/2017/01/11/sandstorm-strashniiat-i-smyrtonosen-ad-i-ujas-na-pustiniata-.1502526

Какво съобщиха Извънземните на гърците с новото яко земетресение край Атина и Маратон.Поредната Българска огромна изкуствена планина – пирамида Бехистун в Шумер
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/16/kakvo-syobshtiha-izvynzemnite-na-gyrcite-s-novoto-iako-zemet.1588556  и

Земетресенията в Егейско море – последни предупреждения от Извънземните към турци и гърци, че трябва да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/07/22/zemetreseniiata-v-egeisko-more-posledni-preduprejdeniia-ot-i.1557990
 
Земетресението на остров Закинтос в Йонийско море и ще потъне ли Гърция! Тайната на Акрополиса
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/30/zemetresenieto-na-ostrov-zakintos-v-ioniisko-more-i-shte-pot.1633250

–– и култовият трагично – епичен пасаж от този постинг:

image

... Понеже по  – горе казахме, че когато България пада под първото византийско робство – (518 – 681), юдео=данаите, от които са византийците, превземат град Астипалея – Кефалос и избиват половината население, и остава да виси въпросът, какво става с другата половина от населението. 
Избитите са защитниците, основно мъжете и младите Българки – амазонки, а останалите са децата и старците.
 
Преданието, което се съхранило дълбоко в паметта си поробеното 
и асимилирано Българско тракийско население от данайо=юдеите, водени от византийците, е че когато краят на шестмесечната героична отбрана на града се виждал и положението станало безнадеждно, през полуразрушените стени на града Първожрецът и ръководител на отбраната се договорил с данайо=юдейските византийски нападатели, че вместо бранителите на крепоста да избият децата и възрастните си родители и се бият след това обезумели и озверели до последно и избият още много нападатели, те ще се предадат без бой, но преди това да пуснат децата и старците да отидат на островчето до брега, за да не гледат децата как колят предаващите им се майки и бащи, а старците – погиващите им деца. 
След това каквото искат да правят вече с тях на острова, родителите им няма вече да са живи да ги гледат... 
Жадните за жива детска Божествена плът диви изроди приели похотливо примамливото предложение на Българите, пък и голям страх ги тресял още от смелите защитници, и към островчето по плитката вода, където преди време щастливо си играели децата и жреците ги учили с песни и танци на игра и наистина, да вървят по водата и да летят, се проточила скръбната процесия от деца и старци с наведени глави и бели измърсени и окървавени парцаливи, но святи и чисти дрехи.
Качили се на острова нещастниците и като се наредили по скалите с лица към обсадения град и обречените си жертвени родители и деца, паднали на колене и вдигнали ръце нагоре. 
Тогава защитниците на града започнали да излизат от руините му с оръжие в ръце и се наредили на брега на морето най – близо до островчето, заобиколени на дистанция от зверските орди.
Извисил се мощният глас на Първожрецът Иссидорос към жертвите, наредени по скалистия остров Кастри:

– Гледайте, деца, всичко гледайте, и
 помнете!
По даден от него знак всички защитници влезли в плитките води, хвърлили мечовете и оръжията си в морето, потопили се и си измили кървищата от лицата и телата, пили по глътка солена вода, и като направили един общ кръг във водата, хванали се за ръце и ги вдигнали нагоре в култовия свещен Български символ Y .

– Гледайте, деца, всичко гледайте и вижте! – екнал пак мощният басов глас на Първожреца.

– Вижте и помнете, и пазете нашата заповед и повеля за вас – изобличавайте, но никога не посягайте и не отмъщавайте на потомците на нашите убийци, и молете нашите Богове Исус и Майка Мария Магдалена да спасят и техните души!
Затова пейте и се молете, докато гледате хекатомбата ни!

След тия думи Първожрецът запял Отче наш!, след него подели и жертвениците от хорото, горко заплакали и запели децата и старците, всички с хванати и вдигнати нагоре ръце, екнали и светилищните скали на острова. 
Човекоподобните зверове сечяли и обезглавявали покорните великомъченици, морските вълни затихнали в ужас окървавени и задръстени от телата на жертвите, песента – молитва звучала от все по – малко гласове, докато накрая паднала главата и на последния певец – Първожреца Иссидорос.
 
Секнала изведнъж песента – молитва и на жертвениците, накацали като ята бели чайки на островчето. Децата онемели от ужаса, старци падали подкосени с пръснати сърца... 
 
По кървавото стихнало море хукнали окървавените зверове към децата на островчето.
И тогава забучали и се разтресли скалите на светилището, екнала отново песента –молитва, захваната от огромния скален светилищен орган и невидим ангелски хор.
Запяли отново децата Български, всички с Божествения жречески феноменен ген, и в чутовен екстремален катарзис им се активирали Божиите жречески феномени, като едни от тях тръгнали отгоре по вълните навътре към морето, другите се извисили над скалите и хванати за ръка от моментално трансформираните и преосветени в ангели и светии изклани преди малко техни родители, литнали заедно към висините...

image

Скалите на светилището – портали на Българските жреци към Божието измерение, се разтворили и приели в Божието измерение останалите старци и пеленачета в ръцете им.
 
Когато оскотелите и невярващи на очите си данаи/юдеи се покатерили на острова, земята се разтресла в свиреп виещ животински земетръс  –– 
 
ЗЕМЕТРЪС от=от Исуз и Матара  ,

огромни скали захвърчали върху изродите, смазвайки ги като гниди, огромни кървави вълни се надигнали със свиреп вой и грохот край острова и отнесли и издавили изчадията адови.
 
Всички тия трагични и епични ужасяващи събития наблюдавал и 12 – годишният Българин Димитрис, син на византийския предводител на юдо=данайо=гърците – Флавий Юстин I, който е българин и изроден династ от Дуло, ръководил и участвал в кървавия преврат и убийство на братовчед си Флавий Анастасий I – Българския Първожрец и Император на Свещената Българска империя, на 9/10 юли 518 г. в имперската столица Ямбол, който изродясъл злодей подготвял сина си за посвещенчески ритуал с рязане на глави на пленените им сънародници.
От видяното момчето изпаднало в дълготраен несвяст.
Други потомци на византийския български вожд на гърците продължили делото на баща си, и от които са днешните лидери на ИДИЛ, ДАЕШ и ISIS – всички от Дуло.
 
ИДИЛ=Дуло

ДАЕШ=Диана и Ешуа 

ISIS=Исус 

От потомството на Димитрис, чиято детска душа обругнала и се взривила и генетичната ѝ структура се пренаредила отново в правилната човешка енергетична формула и порядък и той преминал в жертвения отряд на поетите и певците от Българския духовен имплант сред гръцкото племе, е и големият Българин и икона на поробения от господарите си съвременен гръцки народ – Димитрис Митропанос, сега Светец, който пя и плака през цялото време..., заедно с нас.

ДИМИТРИС=Диана Матара и Иса

МИТРОПАНОС=Богиня Матара и Иса

ДИМИТРИС МИТРОПАНОС=
ДИМИТРИС от Богиня Матара и Иса

ДИМИТРИС МИТРОПАНОС=Дете на Исус и Богиня Матара Мария 
свят и праведен Българин от рода на жреците на Исус и Мария, насадени сред гърците за техен етносен многовековен жертвен Духовен имплант.

Затова всичките му песни са построени върху окървавената песен – молитва Отче наш! и са изтъкани от дълбоко вроденото силно и непреодолимо трагично чувство за вина към Боговете и Българите, изпълнени с тъга, печал, разкаяние, скръб, отчаяние, окайване и безщастие!
Каквито са всички песни на Българските гръцки певци, които всички до един са от съхранените читави династични израстъци от  Свещения Български род Дуло на генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, имплантирали тази стилистика на песните на гръцкото племе завинаги в родовата им етносна генетика и черноенергийна карма!   

Съдбата на десетки хиляди Български селища по днешните гръцки, турски и Български земи и на десетки милиони Българи, при падането на България под първото византийско робство (518 – 681) и поставянето на началото на разпада на Свещената Българска (римска) империя, (справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и първото византийско робство") е подобна на разказания от Светиите ни покъртителен трагичен и величав епичен случай на свещения Български град Кефалос

Вижте и посланието на новата фонова песен към култовия ни постинг за злодейските престъпления на данйо=юдеите, която въведохме в режим на редакция на 3. 5. 2020 г. поради блокиране на първоначалната песен.

https://www.youtube.com/watch?v=b9GUiKoDUt0
ДИМИТРИС МИТРОПАНОС - "РОБИ НА САМОТАТА" - ПРЕВОД

Текстът на песента е внушен на поета и на Димитрис за да бъде в абсолютно съзвучие и душевен резонанс с трагизма на финала на постинга ни и да напомни в прав текст на гърците, които са от данаите от евреите, с комиксовите послания и постерите от клипа на песента, че ... 

image

...че са изменили на Божиите закони на Любовта, Братството и Мира, на които ги учиха техните култиватори и цивилизатори –
 Божествените Българи, дали им подслон на свещените си земи на Балканите, а те после с данайско – юдейска подлост ги поробиха и започнаха да ги преследват в перманентен геноцид, и ...

image

... и се "срамуват и не поемат отговорността за престъпленията на предците си" и 
не се покайват за тяхните грехове, от които родовата им и етносна карма на гърците и на юдеите от евреите, изгаря в този черен кармичен огън, и ...

image

... и че трябва да се опитат "да спасят остатъците на етноса им" при идващия Съден Ден за всички хора и племена, на който съдебени процеси ние праведните и святи Българи ще бъдем безпристрастните Съдебни Заседатели!

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

ЗАСЕДАТЕЛИ от=от Дуло на Диана и Исуз

image


И тайната на посланието в името на песента:


РОБИ НА САМОТАТА=РОБИ на Иса и Мат Диана

която тайна, че всички човеци сме безусловни роби, сиреч собственост на Българските Богове, вече не е тайна, защото я разсекретяваме във всичките ни 1400 статии, но името на песента носи и още една фундаментална светоустройствена тайна – а именно тази, че гърците са едно от всички племена на света, без Божествените Българи, които са синтетични човекоподобни биороботи, генно – инженерни продукти създадени от Българските Богове да бъдат безприкословни и безусловни безропотни биороботи –андроиди, помагащи на Божиите генетични феноменни потомци – Българите!

РОБИ НА САМОТАТА=Роботи на Иса и Ма (Майка) Диана

РОБИ НА САМОТАТА=Андроиди на Богиня Ма (Майка) и Иса 

Изричното предупреждение на последния комиксов постер "и ето останахме роби на самотата" е, че има опасност тия племена да не издържат атестацията на Съдния Ден и да не могат да преминат от категорията на роботите – андроиди във по – високата категория на очовечените Божии генно – инженерни цивилизационни продукти!

Още информация за характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на тракийските племена, (едно от което е и данайо=юдейското племе и гърците, които са от евреите) състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ви даваме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

––––––––––––––––––––––


И пак повтаряме, че земетресенията в Егейско, Йонийско море и по цялата им територия на Турция и Гърция са последни предупреждения от Боговете ни към турци и гърци, че е време вече да връщат на Българите тия откраднати от тях наши земи и просят милост в катарзисно покаяние от нас да им простим и им ходатайстваме пред Боговете ни по време на процесите на предстоящия скоро Съден Ден за тяхното етносно спасение! 

Много тежко и трудно за нас решение... 

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ за=за Богиня Матара и Бог Ешуа 

Време е вече, Татко и Майко, за Съдния Ден! 

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за СЪДНИЯ ДЕН=ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за Иса и Диана

Отново ви извеждаме универсалните молитвени мантри за спасение от земетресенията, като вече знаем от предните разсекретени документи, че земетресенията се произвеждат в сеизмичната работилница на титулярите на процеса – нека пак видим чрез магията на лингва анаграмирането, кои са те:   

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара=Исуз и Диана Мария  

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО Е ДЕЛО на оператори от=на оператори от Дуло от Исуз и Матара Диана  

Ето какво пише на диаграмата върху лентата на пишещия апарат на сеизмографа от земетресението в Йонийско море:  

6.8 БАЛА ПО РИХТЕР=ШЕСТ И ОСЕМ БАЛА ПО РИХТЕР=
Бълхари от Сина на Исуш и Богиня Матара Диана –

операторите на планетарната сеизмична работилница са пресметнали и произвели най – силния трус от серията трусове точно с тия параметри, за да ни напишат с тях и съобщят с кодираното чрез тия параметри послание, че авторите и операторите – господари на земетресенията, са Българите от небесното светейшество, жреческите потомци на Свети Павел – синът на Исус и Мария Магдалена, преминали временно в невидимо транспространствено обслужване и управление на световете и всички Божии измерения!  
БОЖИИ ИЗМЕРЕНИЯ на=на Бог Изуж и Мария  

БОЖИЯ СВЯТ на=на Бог Исуж и Богиня Диана  

СЕИЗМОГРАФ=ФОГ СЕЗ МАРИ=Бог Исуз и Мария  

ЗЕМЕН ТРУС=Исуз и Матара   

Така тези поредни документи ни доказва категорично, че земетресенията са изкуствено създавани и предизвиквани от Светиите специалисти в отдел "Земетресения" на Министерството на текущото поддържане на Земята и нейната околоземна звездна инфраструктура в транспространственото Правителство на Свети Павел в ресора на неговия син Свети Николай Чудотворец – Вицепремиер и министър на природните стихии и аварийните ситуации – факт, който твърдим и доказваме безапелационно във всички наши статии по тази апокалиптична тема, че земетресенията са изкуствено създадени.  

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз   

ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Кан (Жреци) от Безистена  

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ от=ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ от Исуз и Богиня Диана

ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ СЪЗДАВАНИ И УПРАВЛЯВАНИ от=
ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ УПРАВЛЯВАНИ от 
Безистена  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз=База на Иса и Диана –
 

Първосвещеният Божи храм и Сътворенческо Централно командно планетарно светилище в Божия град Ямбол, командно – диспечерски пункт на всички земетресения
 

 –––––––––––––––––––––––––

И пак :

– Помнете, феноменни Б/българи, универсалната предпазна и спасителна формула, мантра и молитва към Боговете ни при земетресение – 

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара 

и знайте, че тази и всички други молитвени формули и спасителни мантри важат само ако сте изповядали с разум и от Душа Българските Богове Демиурзи за Всесилните и Всемогъщи Властелини на световете и сте Ги приели и поканили за ваши безусловни и безалтернативни Спасители и Господари на живота ви и живеете по Техните закони и Всемирната конституция –  универсалната Всемирна Любов!


ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светейши специалисти от отдела "Земетресения и природни бедствия и апокалипси" на Свети Николай Чудотворец (303 – 453), който е Кан и Цар Ирник (303 – 453), който е синът на Кан и Цар Авитохол ( 33 – 333), който още е и първородният новоепохален син Павел (33 – 333) на Исус и Мария Магдалена
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни!












Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.05.2020 18:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674350
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!