Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2022 08:40 - Извънземните дърпат ли конците на Земята?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 814 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Извънземните дърпат ли конците на Земята?

11 май 2022 г

image   Тъмните извънземни контролират човечеството, човешката история е скрита от нас. ET светлинните работници са наоколо, за да ни помогнат, ако знаем как да общуваме с тях в хипер-пространството. Технологията на психеделиците ще ви отведе до там.
    Отказ от отговорност - не се абонирам за нищо от това, но както с моя приятел с плоската земя, Едуард Менез, готов съм да изслушам EG.
    Клиф Хай е експерт по извличане на данни в Интернет, който използва „Предсказваща лингвистика“ и компютърни програми, за да сортира милиарди битове информация в Интернет, за да предскаже бъдещи тенденции и събития.





" Евреи, масони и други не измислиха всичко, под което живеем, тъмните извънземни. Дори истинската история на Чингис Хан не беше просто да убива селяните, докато сме хранени с лъжица, той унищожи селата, където познават извънземните се криеха. "
от ЕГ (henrymakow.com)     Клиф Хай е един от малкото , които разказват за своите хипер-космически срещи с тъмни извънземни, извънземни светли работници и обяснява за какво става въпрос. Той е имал много срещи с двете групи в своите „пътувания“ до хипер-пространството“, така че IMHO той е уникално квалифициран да говори за тях. Той е толкова добре начетен, че неговият гений се проявява във всички области на живота, истински философ в стила на древните.
Последните му забележки относно Disclosure са, че някъде през следващите няколко месеца, след като федералният резерв се разбие, глобалистът, докато се откача, ще изтече информация за тях и тяхната технология; всичко това в трик последни усилия да запазят контрола над масите, докато се опитват да наложат своята нова цифрова валута и контрол върху идентификатора.        За извънземните той ни казва:

Евреите избраха извънземните за бог, като извънземните оттогава използват евреите като свои марионетки. Веднъж изгонени отвсякъде, евреите създават свои собствени марионетки, известни като масони.

Да, тъмните извънземни контролират евреите, които от своя страна контролират масоните през цялото време, докато светлите работници на ET се опитват да ни помогнат; НО първо трябва да се събудим в нашата история на изгубеното човечество, за да видим какво наистина се е случило. Никой извънземен не идва, за да спаси човечеството, ние трябва да направим това колективно, тъй като всички са от ЕДИН източник.

Тъй като повечето хора не вярват на повечето неща от медиите или на това, с което правителството ги е хранило; малко вероятно е мнозина да повярват на това, което пиша тук. Оставям го на това, което Вселената казва „ние ще ви дадем всичко, от което се нуждаете, НО, трябва да работите за това“. Космос знае, че имаме всички отговори, ако работим, за да ги намерим. Просто казано, познайте историята си на войните на извънземните на земята, които те спечелиха и както историята се повтаря, ще спечелят ли сегашния Армагедон?
 
С цялата открадната и скрита истинска човешка история, вие просто разбърквате купата за смесване и всъщност не правите нищо. Евреи, масони и други не измислиха всички глупости, под които живеем, тъмните извънземни. Дори истинската история на Чингис Хан не беше просто да убива селяни, докато сме хранени с лъжица, той унищожи селата, където знаеха, че извънземните се крият.

Така че като се има предвид откраднато-скритата истинска човешка история, може би е време да се повиши и да разкрием истинското зло зад прословутия Сатана и др. Тъмните извънземни са имали контрол над човечеството от еони и да, чрез своите (те са богове, малко g) избраници евреите. Масоните са просто слуги за евреите, защото евреите направиха бъркотия и бяха изгонени отвсякъде. Тъмните извънземни са макар и по-напреднали от хората, технологично са беземоционални (няма блуждаеща нервна система), така че са глупави, дори ако са интелигентни.  

Колкото повече откровения излизат, толкова повече ще виждаме и ще свързваме точките с Истинската човешка история. Само гледането на лицата на миньоните, известни още като глобалисти, и плановете, които те начертават за нас, дава представа зад завесата кои са истинският враг, т.е. тези контролирани от ума мозъци, промити от тъмните извънземни.


ИСТИНСКАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ БЕШЕ СКРИТА
Тъмните извънземни са реални, точно както светлите извънземни работници. Clif High се срещна и с двата типа в хипер-пространството и ни дава открита представа за това какви са те и какво искат.
  image(Клиф Хай луд ли е?)   Освен подробните текущи оповестявания на Клиф за тях и текущите събития, има малко известна група „Речник на Възнесение“ , която ни дава дълбоката връзка и функционалност на енергията от божествената точка“ до нашата душа. Като същества от 12-то измерение, те покриват всички хармоници, които карат космоса да тиктака и как тъмните извънземни са контролирали ума с промит мозък на човечеството от известно време след създаването ни в човешка форма.
  
За да разберем колко дълго, дълбоко и широко тъмният Пришълец над господарите е криел истинската човешка история, Историята на Тартария ни дава дълбокото потапяне в предишните цивилизации до нашата, Хиперборейско-Атлантическата и техните битки с тъмните извънземни и войните те загубиха, откъдето цялата им империя на съществуване беше методично изтрита-съборена от централна азия Русия-Украйна. (Чингис Хан не просто убиваше селяни; той се опитваше да унищожи тъмните извънземни, опитващи се да превземат човечеството, за което подозираше, че се крие там).    
    
Като хора можем да седим и да играем на критици в креслото, без да сме изправени пред реалната заплаха за човечеството, което желае тъмните извънземни да сведат хората до Ai-ботове, така че душата да бъде изпратена отвътре. Те са тези, които са зли "сатанински", като евреите са избрани за техните промити мозъци, контролирани от ума си марионетки.          
 Откровенията са тук и тъй като всичко става ясно, ще продължим да виждаме как Армагедон се настройва и разиграва. Никой човек няма да бъде пощаден от психологическата травма на това, което ще бъде, докато извънземните-извънземни се показват заедно с всички сривове на настоящото човешко общество.  
     
Благодарение на интернет всички разкрити тайни моментално се споделят от всички онези, които са достатъчно пробудени и отворени, за да се грижат за Отдаване на Божията любов, да развият своя душевен дух и да бъдат всичко, което могат да бъдат, душа, изживяваща живот в човешки костюм.   
     
В момента изглежда, че 2022 г. е времето за разкритията на Alien-ET; било то тяхната технология, която използваме, или участието им в истинската човешка история, която е скрита... ОСТАВАЙТЕ С НАГРАДА. 

Може би, ако човечеството наистина знае кой стои зад всичко това, щеше да им писне от игрите, да се изправи. бунтуват и вземат обратно живота си. Между другото, само тези, които са събудени и отворени, са непроницаеми за контрол на извънземния разум; така с 50% от човечеството предимно с отворено съзнание; сме на половината път.

Армагедон е тук и се играе, следващите стъпки, които човечеството предприема, ще покажат накъде сме се запътили, към тяхната игра на риск или нашето изтегляне и да ги оставим да изгният.....
Свързано- Материалът  на Clif High за извънземни и технологии. (  Clif  High Genius Inventor WebBot и Globalist Affairs  )   Clif High Bitchute Channel   
     
Ascension Речник  https://ascensionglossary.com/index.php/Main_Page     Образовайте се материалът за  гнозиса   за възстановяване на човечеството   Ние всички сме заедно в това, независимо какво се случва.



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. saankii - ....шизофреника Го4о, от панагюрище, се опитва, да манипулира сайта..
18.05.2022 09:07
....ейй сега, го, дадох на Полицията...

Детелинчо, какиното, след като снощи Ви нахвърлях някои думи за "профицита", че да не се излагате за в бъдеще, сега да Ви кажа, че оптималните нива на валутите не са въпрос на изчисления, а на следене на тенденциите, трендовете, икономическите политики и предприемани стъпки на ВЪЗДЕСЪЩИЯ :-):-):-)
ДОЛАР, въобще на анализи и то за предпочитане евристични!
Но да се върна на съгласието с МОЕТО ЛИЧНО И ОТ НИКЪДЕ НЕ ИЗПЛАГИАТСТВАНО :-) МНЕНИЕ за рублата.
След съгласието с мен (мога да докажа, че става доста дни СЛЕД моето мнение и за първия дори съм го направила:-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39923018
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930